Hieronder kunt u de reacties van voorgegane gasten lezen:

6 thoughts on “Gastenboek

 1. Enkele malen deze woning bezocht.
  De dingen die zijn bijgebleven: de rust, de natuur (bomen en vogels), het meertje nabij, kasteeltje van lac du val. Huisje is goed onderhouden en van alle gemakken voorzien. In het huis ligt een schriftje waar de vorige huurders in hebben geschreven wat ze bezocht hebben. Daar staan veel leuke ideeen in. De waterval op een half uurtje ? rijden is erg leuk.
  Kortom, mooi huisje in mooi stukje Frankrijk.
  Groet, Pieter

 2. De afgelopen drie weken hebben wij onze vakantie gevierd in de woning met grote tuin. De ligging is perfect, fijne douche, een kano, mooie ligging, fijn voor onze honden!

  Wat we echt gemist hebben is Wifi. Het is niet meer van deze tijd dat dat niet in een huisje zit. Vooral als je het huisje ook nog voor tieners wil verhuren.
  Het niet hebben van Wifi hebben we opgelost door in Bort les orges op het plein gebruik te maken van gratis Wifi.

  Brigitte en Henk Witjes

 3. We hebben een heerlijke week gehad. Het weer was fantastisch. Lekker veel zon, maar toch niet te heet. In de tuin is ook altijd wel een plekje te vinden waar je lekker kan zitten. Zowel in de zon als in de schaduw. Wat in de tuin vooral opviel waren de vele vlinders. ’s avonds in de schemering is het ook leuk om de vleermuizen te zien vliegen.

  De kano hebben we helaas niet kunnen gebruiken. Het is ver om dezee dragen, en we hebben geen trekhaak. Wel hebben we lekker in het meer gezwommen. Vanuit het huis zijn verschillende mooie uitstapjes te maken. In het gastenboek in het huis staan genoeg ideeen.
  Het was jammer dat we na een week al weer terug naar huis moesten.

 4. Een goede plek om tot rust te komen en toch met een prachtige omgeving om te ontdekken. een meer 300/400 meter lager en de beschikking over een kano bij het huisje maken dat je perfect aan het water kan vermaken. kortom wij hebben 2 fijne weken gehad.

 5. Alles was dik in orde, leuk huisje, super-leuke tuin voor de kids, zwembad viel wel een beetje klein uit, het is geen 4m diameter. Zeer goed onderhouden, (zwembad wordt onderhouden tijdens het verblijf!) super voor gezin met kinderen.

 6. We hebben een heerlijke vakantie gehad in dit mooie huis met grote tuin. Bij een warme dag is het mogelijk om in de zon en schaduw te zitten. De kinderen hebben er heerlijk gespeeld, op de trampoline en in het zwembad. Maar ook de kleine hagedissen en de vlinders vonden ze prachtig. Naast het zwembad is het meer goed bereikbaar en wat wij bijzonder vonden is dat het water lekker warm was. In de omgeving is van alles te doen, maar je moet wel even de tijd nemen om een stuk te rijden met de auto. Dat komt vaker voor als je op een mooie plek in Frankrijk vakantie wilt vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *